lauantai 7. helmikuuta 2015

Kanaa Igorin tapaan

Tein oman versioni Peggyn pieni punainen keittiö - blogista löytyvästä Kanaa Igorin tapaan ohjeesta. Ohje oli jonkinlainen sosiaalisen median hitti viime vuonna. Eikä mikään ihme, sillä kanasta tulee mehukasta ja kastike on kihelmöivän herkullista. Meillä neitikin syö tätä hyvällä ruokahalulla.

800g broilerin fileetä
2 punaista paprikaa suikaloituna
2 sipulia kuutioituna 
2 valkosipulin kynttä pilkottuna 
70g tomaattipyrettä
1 rkl sokeria 
2 tl  suolaa
1/4 kanaliemikuutiota
2 dl vettä
350g smetanaa
mustapippuria myllystä


Kuullota pannussa paprikat ja sipulit.

Lisää joukkoon tomaattipyre, suola, sokeri, pippuri, kanaliemikuution pala ja vesi. Lisää joukkoon smetana ja sekoita. Anna kastikkeen saostua muutama minuuttia. 

Paista kanan fileet nopeasti, että saavat kauniin värin.

Asettele fileet vuokaan ja kaada kastikie fileiden päälle, niin että ne peittyvät. 

Paista uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia. 

Tarjoile riisin, pastan tai perunoiden kanssa. 



2 kommenttia:

  1. hei miten tossa on kahteen kertaan sokeri?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska oon pälli ja en tarkastanut tarpeeks hyvin. :D 2 tl suolaa siis eikä lisää sokeria. Hyvä kun huomasit. :)

      Poista