perjantai 15. toukokuuta 2015

Tv-tärppi: Outlander - matkantekijä

Olin (ja olen vieläkin) ihan into pinkeänä, kun luin Nelliinan vaatehuone blogista, että Diana Gabaldonin kirjasarjaan perustuva tv-sarja esitetään Ylellä. Sarja olisi jäänyt ilman vinkkiä katsomatta, niin vähän tulee Ylen kanavia seurattua. True Bloodinkin seitsämännen ja viimeisen kauden hoksasin, kun kestonauhoituksessa olevan sarjan jaksoja alkoi tallentua viihteeseen.

Kirjoissa (kuten tv-sarjassakin) päähenkilönä on Claire Randall, joka siirtyy mystisen kivikehän kautta 1700-luvulle. Juonipaljastusten pelossa en uskalla enempää paljastaa! Sain nimittäin kuulla muutaman kerran, kun lipsautin siskokullalle, että Edie kuolee Täydellisissä naisissa. 

Outlanderin ensimmäinen osa näytettiin ykkösellä torstaina klo 21.05. Sarja alkoi aika rauhallisesti, mutta vaikuttavat maisemat ja kaunis musiikki veivät mukanaan. Ja tietenkin komea Jamie ja seksikäs skottimurre. Odotan innolla jatkoa! Jos missasit, jakson voi katsoa Yle Areenasta. 



Miulla on kirjastosta lainassa kirjasarjan kahdeksas osa; sydänverelläni kirjoitettu. Aika on mennyt pihahommia tehdessä (meille saa tulla haravoimaan), että en ole illalla enää jaksanut lukemaan ryhtyä. Kirjassa on sellaiset 1200 sivua, että mistään yhden illan projektista ei ole kyse.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Onko se kirja miten erinlainen sarjaan verrattuna? :)

      Poista
    2. Pakostikin ei tv-sarjaan ole saatu mahdutettua kaikkea mitä kirjassa on ollut. Tykkään ainakin vielä enemmän kirjasta, vaikka siinä on välillä turhan pitkiä maisemakuvauksia. Mulla on muukalainen (kirjasarjan eka osa) omana, jos haluat lainaan. :)

      Poista