maanantai 8. kesäkuuta 2015

Tein pipan!

Tai itseasiassa tein neljä pipaa, jokaiselle perheenjäsenelle omansa! Ollaan oikea team pilkut! Tälläinen täysin ompelutaidotonkin osasi, kun oli kuvalliset selkeät ohjeet. En ole siis ikinä ommellut laukkua kummallisempaan ja viimeinen onnistuneempi ompelutyö oli vuonna kivi ja nakki talouskoulussa. Tein silloin tyynyliinan... Ohje pipoihin löytyy Kodin Kuvalehden sivuilta. 

Seuraavaa projektia olen jo miettinyt. Trikoovaatteiden ompeleminen kiinnostaisi, mutta mitenköhän se onnistuu halppis ompelukoneella? Jos olisin varma, että innostus jatkuu, voisin saumuriin sijoittaa, mutta joululahjaksi saamani ompelukone kerkesi viettää pari vuotta kaapissa ennen kuin otin käyttöön.


Juniorille nakki napsahti ja joutui äidin malliksi. 


 
Hyvin pysyi paikallaan.



2 kommenttia:

  1. Voi kuin suloinen pieni! :) Trikoopipot ovat kyllä helppoja tehdä ja kyllä vaatteidenkin tekeminen onnistuu halppisompelukoneella, jos siksak miellyttää. Saumurilla tulee siistimmät ja kestävämmät saumat, mutta siksakilla ja tuplaneuloilla pärjää hyvin alkuun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jess. Kiitos paljon, nyt tuli luottoa omaan rakkineeseen, kun ihan ammattilainen vastasi. :) eli kangasostoksille mars!

      Poista